Mode Garavani Dames Sportschoenen Wit Valentino 11rgzqUx

Ben je ook altijd bezig om een goede ouder te zijn?
Je schuldig voelen omdat je té (of vaak) boos bent.
Soms, heel stiekem en stilletjes wenst dat je geen kinderen had omdat je vrijheid mist en je alleen voelt?

En snak jij naar ontspanning en rust?

Ik help jou om tot rust en ontspanning te komen. Om te voelen dat jij goed genoeg bent. Dat je mag vertrouwen op jou in plaats van de ander. En dat je ruimte hebt voor je kinderen.
Waardoor je kind ook tot rust zal komen. Ik heb een gratis training voor je ontwikkeld om tot inzicht te komen waarom je gespannen bent. En waarom je kind doet wat het doet.
Zodat jij gaat ontdekken hoe het is om schuldgevoelens, boosheid en onzekerheid los te kunnen laten om je wensen en verlangens naar ontspanning en rust waar te maken.
Door de ontspanning die je gaat voelen en jij er aan toe bent om je spanning nu eindelijk eens te gaan verwerken.
Nike Achtige Hardloopschoenen 0 5 Herendames Free Oranje Barefoot rPqXfrw

Ontspanning is wat je mist. Wat je ook wilt voor jezelf en voor je kind.
Maat Lentezomer Force Xx 2018 Air Schoenen 1 Nike Sage Dames Groen 1xwvrq1cFp Ontspanning is wat je nodig hebt. Ik weet dat, omdat je deze tekst leest
en op mijn website bent.
Heel waarschijnlijk zit je hoofd vol, ervaar je druk, en voel je je je schuldig.
ALTIJD en immer het gevoel heb je het gevoel dat je je kind of je partner tekort doet.

Wat nou als dat niet hoeft? Dat ontspanning en rust er gewoon is.
En dat je die met gemak kunt toelaten als jij die onverwerkte en onbewuste lading,Schoenen Caterpillar Prijs Lage be Kopen Shop Beslist qw1wO5R
waar kinderen op reageren loslaat?
Dat je die NU eindelijk eens gaat verwerken?

Ik help jou. Je hoeft het niet alleen te doen.
Ook iets wat je al heel je leven waarschijnlijk ervaart. Het alleen doen.
Ik beloof jou, dat wanneer je het aangaat, het verwerkt,
veel problemen die je met jezelf en je kind ervaart
zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Mag ik jou helpen?

Om te ontdekken wat je kind spiegelt, en om te ontspannen?

Online Kopen Gratis Verzending Zalando Damesschoenen

Jasmijn heeft weer rust

Precies de vinger op de zere plek. Erkenning en herkenning met humor. Recht voor d’r raap. In perspectief zien. Radical selfcare. Ik ben zo blij met Mariska in mijn leven!

Verzending Gratis Kopen Damesschoenen Zalando Online wqgtqYEx

Esther kan haar rust bewaren

Sinds de workshops van afgelopen zaterdag stroomt het weer, ik ben weer in beweging. Ik merk op dat ik bij iedere situatie direct ga voelen, waar zit het en wat raakt het? Ik ga er naar toe en het ebt weg! 
Ik vind het magisch ♡
Veel sneller ben ik in staat mijzelf te herpakken, om in rust aan de kinderen uit te leggen wat er gebeurde en wat ik voelde zonder het of hen te veroordelen. En wanneer ik wel explodeer, is het minder heftig en begrijp ik het. Ook merk ik dat het afbakenen van mijn grenzen werkt, het innemen van mijn ruimte heeft haar uitwerking.Verzending Online Gratis Damesschoenen Kopen Zalando

Silvia, haar man en haar kind hebben ook rustTe Wat Een Girlscene Grijze Met Forum Broek Dragen PPrwx8Td

Mijn zoon is meer ontspannen, mijn dochter meer zeker van zichzelf, omdat ik dat ook ben. Mijn relatie met mijn partner is aan het veranderen, op een positieve manier. Het was soms wennen voor mijn gezin, en voor mij. Ik hield niet van veranderingen maar weet nu dat je nergens komt als er niks verandert.

En het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik een keus heb. Ik kan kiezen waar ik naar toe wil en ga, ik kan kiezen hoe ik me voel, ik kan kiezen om dingen te veranderen. Ik ben me bewust van mijn overtuigingen en kan kiezen om die te veranderen. Ik ben me bewust van mijn gevoel en kan kiezen of ik me ontspannen of gespannen voel. Dus dat….

"De eerste keer word je opgevoed door je ouders
De tweede keer door je kinderen"

Verzending Online Damesschoenen Kopen Gratis Zalando

Ik geloof ten diepste dat rust en ontspanning de basis zijn van de opvoeding die je als ouder wilt geven aan je kind.

Maat Bommel Te be Schoenen Van 47 Koop Floris 2dehands qOvttwxa4

Dat geloof ik, omdat ik zie wat het voor mijn kinderen doet als ik ontspannen ben. Hoe emotioneel stabiel ze zijn. Hoe goed het gaat op school. Hoe ze met elkaar om gaan in huis. En hoe ze eten en slapen.  Dit heb ik voor elkaar gekregen door hun gedrag te spiegelen en bij mezelf te rade gaan wat ik niet verwerkt heb zoals steeds onder spanning staan, schuldgevoel en onzekerheid. Toen ik dit wel deed. En die ballast los ging laten, zag ik dat zij met me mee gingen en ontspanden.

Alsof ze zeiden: dank je wel mama, nu hoef ik het niet meer te dragen.

Mijn persoonlijke maar ook grotere doel is om ouders naar dit punt van ontspanning en rust te brengen. Naar het doorbreken van hardnekkige patronen, belemmerende overtuigingen en opgestapelde emoties waardoor het hoofd en lijf vol zit.

Ben je er nu klaar mee om het alleen te doen? Mag ik je dan helpen?

"When you look deep into nature,
you'll understand everything better"
- Albert Einstein-

Verzending Online Damesschoenen Kopen Gratis Zalando

Kelly heeft weer een leeg hoofd

“Dank!

Na jouw consult, merk ik dat ik veel minder in mijn hoofd en veel beter naar mijn gevoel kan. Ik oefen enorm met helpende gedachtes en gebruik jouw tools.

Mijn zoontje maakt op het moment mooie sprongen. Wij zijn blij.”

28 Tot Vans Zwarte Sneakers Maat Van vInBn8fH
Yadn1qw Cloudfoam Qt Lzxqtp84 Sneakers Adidas Dames Zwart Racer O0nUwz

Margriet is rustiger

“Hey, ff korte update over mijn dochter (5) .. het gaat sinds de sessie erg goed!! Wat ik vooral merk is dat ik meer kan hebben van haar en dat ik niet boos ben. Ook geen irritaties oid. Vandaag met haar op stap geweest (gewoon ff boodschappen doen in de stad) en was gezellig. Vanavond zei ze nog “He mam! Je bent helemaal niet boos op mij geweest!” Dacht wel even oefffff! dan ben ik blijkbaar echt elke dag wel boos op haar als het haar nu opvalt dat ik niet boos ben geweest 🤔

Dus voor nu… super resultaat! Thnx
Fijn weekend!”

Kopen Gratis Zalando Verzending Damesschoenen Online

Femke ervoer dat ontspanning en pijn niet samen gaan

“Ik als nuchtere Zeeuw kan niet anders dan bewondering hebben voor de manier waarop Mariska werkt. Ik kan er ook niet omheen omdat ik al 2x heb meegemaakt dat de pijn in m’n lichaam met de helft was gereduceerd na een behandeling. Ze weet direct tot de kern te komen en gaat hier respectvol mee om. Het is dat ik het zelf heb ondervonden anders zou ik het waarschijnlijk niet hebben geloofd!”Prijzen Haren Het Boots Graceland Chelsea Beste Op Internet De Van x1qpwCdYp

Praktische tip voor jou om meteen toe te passen.

Toen ik 18 was had ik net mijn rijbewijs gehaald.
Mijn instructrice waar ik een leuke band mee had, vroeg toen of ik mee wilde op een slipcursus.
Schoenen Adidas Kinderen Goedkope Online Kinderen Adidas OFCUqyYw8 Ik heb JA gezegd.
Het belangrijkste wat ik daar geleerd heb is: dat wanneer mijn auto slipt ik ALTIJD in de richting moet kijken waar ik heen wil.
oant dan zouden mijn handen die het stuur draaide, volgen.
En dat gebeurde ook.
Zodra er aan de handrem werd getrokken zodat je in een slip terecht kwam,
ik in de richting keek waar ik heen wilde, draaide mijn handen het stuur in de richting waar ik heen wilde.
En die kennis en reactie zit er nu, 20 jaar later, nog in.

Voor mezelf werk ik altijd met innerlijke doelen.Cuijk 2014 Bedrijvig Land Uitgeverij Issuu December By Van Talvi IwBaqE
Als ik een noodzaak of verlangen voel om meer zelfvertrouwen te hebben, dan bereik ik dat.
Maar dat begint wel met het stellen van dat doel.
Als je weet waar je heen wilt, gaat alles om je heen draaien om dat te verwezenlijken. 

Een doel hebben om naar toe te werken geeft richting

Houvast. 
En geeft een nuttig gevoel. 
Als je dus iets van je kind wilt, stel dan een doel over jezelf. Want je kind leert van jou.
Wat wil je dat jouw kind leert? Hieronder krijg je een tool om het voor jezelf wat inzichtelijker te maken.

Wat wil je begrpen van je kind.
( voorbeeld: ik wil begrijpen waarom mijn kind zo vaak boos is)
Wat wil je dat je kind leert?
(ik wil dat hij leert om zijn boosheid te temperen)

Wat wil je zelf leren of creëren? veranderen?
(ik wil leren om rust te creeren en daarvoor mijn boosheid te anders aan te pakken)

Blauw Schoenen Mannen Nette Floris Suède Veterboot Bommel Van Y85FUB8

Hoe wil jij je voelen?
(rustig)

Als het goed is, krijg je nu meer inzicht in wat er nodig voor jou is om te groeien naar het doel wat je wilt.
Verzending Online Gratis Zalando Damesschoenen Kopen Voor jezelf, maar ook voor je kind.
Veel succes!

WelkomZalando Kopen Gratis Verzending Damesschoenen Online

Kopen Online Verzending Zalando Gratis Damesschoenen